donderdag 4 januari 2007

Gelukkig Nieuwjaar

Allereerst de beste wensen voor 2007 !!! Dat het voor iedereen een geweldig jaar mag worden en voor alle sporters en supporters een jaar met mooie uitslagen.
Misschien even een update van wat ik de laatste maanden allemaal uitgespookt heb:
In september heb ik met mijn laatste krachten de laatste wedstrijden van het seizoen gereden. Daarna heb ik 2 weken niks gedaan om terug mijn batterijen wat op te laden.
In oktober ben ik begonnen met fitness en powerplate. En aangezien ik elk jaar wil groeien (op sportief gebied dan), ben ik op aanraden van mijn vader en trainer ook met een voedingsschema begonnen. Dat lukt vrij goed.
In november begon mijn krachttraining op de fiets, nog steeds gecombineerd met fitness en powerplate. Die krachttraining houdt eigenlijk in dat ik blokken train (niet intensief) op de rollen op basis van hartslag en trapfrequentie. Ik doe dat in de gym bij mijn trainer, waar je met 4 tegelijkertijd kan trainen. Zo heb je altijd wel gezelschap, wat de trainingen snel voorbij doet gaan.Deze trainingen zal ik doen totdat het seizoen terug begint, enkel de intensiteit zal toenemen naargelang het seizoen nadert.
Tijdens de weekends doe ik vooral mountainbike, mijn grote passie! Samen met mijn nieuwe ploegmaat, Martine Bras, haar vriend en mijnen Tom gaan we toertochten rijden.
Aja, en over ploegmaten gesproken: er zijn er heel wat vertrokken na vorig seizoen. Ik zal ludi (DSB Bank), An en Inge (AA Drink), Christa (gestopt), Christine en Claire zeker missen. Gelukkig heb ik enkele nieuwe ploegmaatjes gekregen, waarvan ik effe een overzicht zal geven:

  • Sara Carrigan (olympisch kampioen weg en afkomstig van Australie)
  • Tamara Boyd (Nieuw-Zeeland)- Maryam (Bahrein, Midden-Oosten)
  • Martine Bras (een leuke hollandse meid die snel met ne fiets kan rijden)
  • Lieselot Decroix (vorig ploegmaatje bij Gaverzicht en een tof meiske)
  • Corine Hierckens (ex-belgisch kampioene weg)
  • Kathy Delfosse (belgisch kampioene mtb, maar is ook goed op de weg)
  • Elise (eerste jaar elite, maar zal zich zeker willen bewijzen dit seizoen)

Kim, Grace, Siobhan (Ierse) en Kathy Watt (Australie) zullen er natuurlijk ook nog bij zijn, maar die kennen de meesten al van vorig jaar.
Ziet er mooi uit he! Ik hoop dat we met deze ploeg knappe resultaten kunnen behalen!
Voila, dit was een korte update! Binnenkort meer nieuws...

Geen opmerkingen: