zondag 27 mei 2007

Provinciale Kampioenschappen

Jep, kampioenschappen in't meervoud:
terwijl mijn ploegmaten en ik in Aartrijke ons best deden om er een volledig Lotto podium van te maken in het West-Vlaams kampioenschap, reed mijn Tommeke het Antwerps kampioenschap in Mol.
In Aartrijke was het al duidelijk na 1 ronde dat Grace provinciaal kampioen ging worden. Na 50m wedstrijd reed ze weg met An Van Rie, Lensy Debboudt, Evelyn Arys en Natasja Nobels. Ze hielden stand tot aan de aankomst. Een paar ronden voor het einde reed ons Ine Beyen alleen weg uit het peleton en dan moest ik er nog maar 1 op't podium krijgen, maar dat was niet zo simpel. Ze hebben allemaal hun best gedaan om dat 3e plaatsje in te vullen, maar Ilse Geldof rij je er niet zomaar af... An Van Rie wint de wedstrijd en het podium voor het kampioenschap zag er als volgt uit: 1. Grace Verbeke, 2. Ine Beyen, 3. Ilse Geldof

Maar zoals ik al zei, Tom had PK in Mol en al snel na zijn aankomst kreeg ik telefoon van zijn vader. Dan weet ik al hoelaat het is: Tom had gewonnen natuurlijk! De laatste km is hij er met een B-renner vandoor gegaan, en ze hebben hem pas terug gezien op de meet.

Proficiat Tom en Grace, die trui staat jullie mooi!

Geen opmerkingen: