vrijdag 6 juli 2007

criterium Hapert : 2e plaats

Na mijn 3e plaats in Steenokkerzeel zaterdag waar ik de peletonsprint won (Grace Verbeke en Ludivine Henrion waren voorop), was het tijd voor een criterium.
Op 15km van Arendonk, net over de grens van NL, ligt een klein dorpje Hapert genaamd. Daar vond het criterium plaats. Zo'n 60tal rensters gingen strijden voor de overwinning. En dat er premies waren, moet je me niet vertellen, dat werd al duidelijk in de eerste ronde. De ene aanval volgde de andere op. Na een ronde zijn er 5 rensters weggereden: Martine Bras, Arenda Grimberg, Sissy Van Alebeek, Dorien Janse en ik. Onze voorsprong werd groter en zo reden we uiteindelijk heel de koers voorop. Op 3 ronden van het einde begonnen de zebra's (Grimberg en Van Alebeek) om beurten te demareren...heb mijn sprinttraining weer wel gehad aangezien ik en Martine elke aanval moesten counteren. Uiteindelijk ben ik voorop geraakt met Arenda Grimberg en ze heeft me toch wel niet verslagen in de sprint zeker! : )

Spijtig, weer een kans gemist. Ik dus 2e, Martine 5e...op naar de volgende afspraak: Kontich!

1 opmerking:

Bart Faes zei

Dag Liesbeth,
Wij van de organisatie in hapert waren zeer blij met jou deelname en willen je feliciteren met je 2e plaats in de uitslag.