zondag 2 maart 2008

stage Mallorca

Van 16 tot 23 februari tekenden we met de ploeg present voor de stage naar Mallorca. Een leuk initiatief om elkaar te leren kennen op alle vlakken: tijdens stressmomenten als het regende, opgewekt als de zon schijnt, als dolgedraaide pubers in de bar... maar nog belangrijker was de ontdekking van elkaars doelen en kwaliteiten. Zo weet je wat je van elkaar kan en mag verwachten wat toch belangrijke ingredienten zijn voor een hechte ploeg. En met onze mascotte mister X de aap (joost mag weten wat zijn naam nu eigenlijk is), moet dat allemaal goed komen.

Maar buiten shoppen, babbelen, lachen, drinken en eten, hebben we ook nog goed getraind.
Tijdens de eerste krachttraining trapte ik mijn ketting al kapot. Heb dus al dadelijk kennis gemaakt met de lokale fietsenwinkel. De nieuwe ketting kreeg ik niet kapot, want dat zou dan veel over de 'power' in mijn benen zeggen he!

Ondertussen zijn we terug thuis, heb ik mijn nieuw fietsje ontvangen en kan ik de puntjes op de i beginnen zetten voor ik volgende week aanzet in mijn eerste wedstrijd. Dat zal in Arendonk zijn bij de juniors.

Zodra ik de foto's heb van de stage, zal ik ze online plaatsen. Zo kan je ineens mijn nieuwe outfit zien en er aan wennen, zodat je de eerstvolgende wedstrijden hard voor me kan supporteren!
Ik ben er alvast klaar voor.

Geen opmerkingen: