woensdag 23 april 2008

Waalse Pijl (wereldbeker)

Normaal zou ik niet deelnemen aan deze wedstrijd: wie neemt er nu een dag verlof op't werk om te gaan afzien op de muur van Huy??? Awel, ik dus uiteindelijk eh! Na mijn goed resultaat met slechte benen in Gelderland, moest dit toch ook lukken zeker...
Een selectief parcours + een snelle wedstrijd kon niet anders dan brokken geven. De eerste 70km van de wedstrijd reed ik nochtans mee zonder problemen. Op de côte de Beauhisseau (3,4km) gingen ze versnellen en boven op de top hing ik in een 2e groepje. An en Lorian zaten mee in de eerste groep. De Ben Ahin (2,1km) volgde al snel, wat onze groep nogmaals deed splitsen. En toen kwam DE muur (spijtig genoeg die van Huy en niet die van Geraardsbergen). In het begin soepeltjes draaien en denken oh, dat valt hier nog reuze mee...totdat je aan het eerste kapelleke komt en je je nek helemaal tussen je schouderbladen moet leggen om de top te kunnen zien... Belangrijkste is: ik ben boven geraakt en nog op een respectievelijke tijd (1min 56sec) van de winares Marianne Vos, wat goed was voor een 53e plaats. Toch knap voor een trainingsritje! : )

1 opmerking:

koendp zei

Jawadde, als de muur van Hoei nog zoveel slechter is als de muur van Geraardsbergen!? 'k Moet hem toch eens gaan bekijken dan... 'k Zal maar best een triple laten monteren.
Proficiat met je prestatie!

Koen